Annons

Fyra larm om bränder i länet under fredagskvällen

Växjö • Publicerad 14 juli 2023

Här saknas innehåll

Under fredagskvällen har fyra larm om bränder inkommit till SOS alarm runt om i länet.

Den första branden inträffade på Haneforsvägen i Ingelstad vid halv sex tiden. Orsaken till branden var matlagning i ett privat boende som gått överstyr. Branden hade mindre omfattning och räddningstjänsten lämnade platsen efter ungefär 20 minuter.

Annons

Det andra larmet inkom till SOS strax efter klockan halv sju. Då hade ett larm gått av i Älmhult hos Civilförsvarets Ledningscentral Äskya. Inga personskador och räddningstjänsten lämnade platsen omgående.

I Rottne brann det i en sidobyggnad strax innan klockan halv nio. Räddningstjänst var på plats i cirka 40 minuter. Ambulans lämnade platsen relativt snabbt då det inte fanns några personskador.

Strax innan klockan 21 gick ett larm av på Vintervägen i Växjö. Räddningstjänsten lämnade platsen efter att ha upptäckt att det endast var en intryckt larmknapp och ingen faktisk brand.

Fyra larm om bränder i länet under fredagskvällen
Fyra larm om bränder i länet under fredagskvällenFoto: Nils Sjöholm
Ebba EngdahlSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons