Annons

Gardell: Växjöpolitikern borde bli statsminister

Publicerad 2 augusti 2017
Bilden är ett kollage med en pressbild på Jonas Gardell och en bild från Smålandspostens arkiv. Foto: kollage
Bilden är ett kollage med en pressbild på Jonas Gardell och en bild från Smålandspostens arkiv. Foto: kollage

Under tisdagen publicerade Expressen en debattartikel skriven av Växjöpolitikern Oliver Rosengren (M). Texten, som handlar om betydelsen av Pridefestivalen, har väckt känslor och fått spridning på sociala medier. En av dem som hyllar budskapet är författaren och komikern Jonas Gardell. I en tweet skriver han att Oliver Rosengren borde vara statsminister.

– Nu får Löfven passa sig! Skämt åsido, jag trivs bra med att jobba för växjöborna, kommenterar Oliver Rosengren till VXOnews.

Annons

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="sv" dir="ltr">Oliver borde va statsminister! Kärlek! Ring P1 påminde om betydelsen av Pride <a href="https://t.co/5PimzDdCMx">https://t.co/5PimzDdCMx</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/Expressen?src=hash">#Expressen</a> via <a href="https://twitter.com/Expressen">@Expressen</a></p>&mdash; Jonas Gardell (@Jonas_Gardell) <a href="https://twitter.com/Jonas_Gardell/status/892665287677542402">August 2, 2017</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons