GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Grannar protesterar i mot byggplaner

     Tävelsås • Publicerad 20 juli 2021 • Uppdaterad 20 juli 2021
     Här är fastigheten som ägaren vill bebygga.
     Här är fastigheten som ägaren vill bebygga.
     Foto: Hilda Frankki

     En fastighetsägare i Tävelsås har planer på att bygga 19 bostäder på en tomt norr om samhället. Det har fått grannar att protestera. De lyfter bland annat att deras boende skulle försämras om den 1,5 hektar stora tomten bebyggs enligt de planer som finns.

     En granne menar till exempel att de flyttat till Tävelsås för att slippa bo tätt.

     ”Hur kan man ens fundera på att bygga ett bostadsområde i denna fina agrara miljö är för mig och många andra mycket märkligt”, skriver grannen enligt Smålandsposten.

     Läs mer om planerna här.

     Daniel RydströmSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.