Annons

Gyllene Tider ställer in konserter

Kalmar/Ronneby • Publicerad 19 juli 2019
.
.Foto: PETTER ARVIDSON

Gyllene Tider är ute på sin avskedsturné och många Växjöbor har köpt biljetter till konserterna i Ronneby och Kalmar.

Men konserterna, som skulle ha hållits under fredagskvällen i Ronneby och lördagskvällen i Kalmar, har blivit inställda. Enligt ett pressmeddelande beror det på att Per Gessle har fått influensa.

Annons

”Under Per Gessles 40 år på scen i oräkneliga konserter har han spelat med diskbråck, ryggskott, matförgiftning med mera. Endast två gånger (!) tidigare har han ställt in då han tappat rösten. Med hög feber och influensa blev det tyvärr omöjligt att genomföra helgens två konserter och Per är givetvis förkrossad över detta men hoppas att få möta publiken i Ronneby och Kalmar på nya datum. Vi beklagar detta och hoppas Per tillfrisknar snabbt.”, skriver Live Nation i ett pressmeddelande.

Nya datum för konserterna blir istället 5 augusti i Kalmar och 6 augusti i Ronneby. Köpta biljetter till helgens konserter är giltiga till dessa datum också. För den som inte har möjlighet att gå så ska biljetterna kunna återlösas.

Här saknas innehåll

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons