Annons

Haider lämnar som ordförande för Socialdemokraterna

Kronoberg • Publicerad 27 april 2020
Foto: Alexander Hall

Monica Haider ställer inte upp för omval som partidistriktsordförande för Socialdemokraterna i Kronoberg. Hon lämnar sitt uppdrag den 26 september.

– Det har varit ett spännande, ärofullt och väldigt roligt uppdrag som jag lämnar efter 11 år. Jag vill rikta ett stort tack till mina partikamrater för det fina förtroende de har gett mig. Det finns ingen dramatik bakom mitt beslut och jag fortsätter mitt politiska engagemang för Socialdemokraterna i Kronoberg, säger Monica Haider.

Annons

Valberedningen kommer nu att ta in nomineringar till vem som blir hennes efterträdare.

– Jag har tagit emot Monica Haiders besked och nu inleder valberedningen arbetet med att ta fram en kandidat till ny partidistriktsordförande. Jag vill rikta ett stort tack till Monica för hennes insatser och vet att hon även fortsättningsvis kommer att vara en stark företrädare för partidistriktet, säger Martin Edberg, valberedningens ordförande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons