Annons

Han är årets företagare i Växjö

Växjö • Publicerad 31 augusti 2020
Foto: Växjö kommun

Årets företagare i Växjö kommun 2020 heter Martin Sjöberg och är vd för fastighetsutvecklingsbolaget Hovs Mark och Maskin och systerföretaget Maskin och Mekan i Växjö AB som utför entreprenadarbeten.

– Jag blev väldigt överraskad! Känns bra och kul att bli uppmärksammad. Att jag får utmärkelsen tror jag beror på att jag har ett stort driv i mig och att jag brinner för företagande och Växjö kommun, säger Martin Sjöberg.

Priset delas varje år ut till en företagare i kommunen som drivit sitt företag innovativt och kreativt och som är en inspirationskälla för andra företagare. Årets företagare i Växjö kommun delas ut av Företagarna Växjö i samråd med Växjö kommun.

Tidigare år har bland annat Jessica Goodwin på Villa Vik, Claes Burde på Burde Förlag och Björn Sundeby på IST fått utmärkelsen.

” Med ett hjärta för Växjö och ett sinne för entreprenörskap är Martin Sjöberg en företagare som ständigt arbetar framåt. Martin har sina rötter i en sann företagarfamilj vilket gör sig synligt i sättet som hans bolag drivs på. Martin är med och bidrar till fortsatt tillväxt i Växjös näringsliv genom bildandet av Växjö kommuns nya verksamhetsområde Nylanda. Genom sitt arbete är han med och säkerställer att det finns stora ytor verksamhetsmark tillgängliga för expansion av befintliga bolag i kommunen men även för nyetableringar. Med stort engagemang för Växjös fortsatta tillväxt och med ett hjärta för Växjö är Martin Sjöberg en värdig vinnare av priset Årets Företagare 2020”
Motiveringen till priset.
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons