unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Han är årets företagare i Växjö

Foto: Växjö kommun

Årets företagare i Växjö kommun 2020 heter Martin Sjöberg och är vd för fastighetsutvecklingsbolaget Hovs Mark och Maskin och systerföretaget Maskin och Mekan i Växjö AB som utför entreprenadarbeten.

– Jag blev väldigt överraskad! Känns bra och kul att bli uppmärksammad. Att jag får utmärkelsen tror jag beror på att jag har ett stort driv i mig och att jag brinner för företagande och Växjö kommun, säger Martin Sjöberg.

Priset delas varje år ut till en företagare i kommunen som drivit sitt företag innovativt och kreativt och som är en inspirationskälla för andra företagare. Årets företagare i Växjö kommun delas ut av Företagarna Växjö i samråd med Växjö kommun.

Tidigare år har bland annat Jessica Goodwin på Villa Vik, Claes Burde på Burde Förlag och Björn Sundeby på IST fått utmärkelsen.

quote
Med ett hjärta för Växjö och ett sinne för entreprenörskap är Martin Sjöberg en företagare som ständigt arbetar framåt. Martin har sina rötter i en sann företagarfamilj vilket gör sig synligt i sättet som hans bolag drivs på. Martin är med och bidrar till fortsatt tillväxt i Växjös näringsliv genom bildandet av Växjö kommuns nya verksamhetsområde Nylanda. Genom sitt arbete är han med och säkerställer att det finns stora ytor verksamhetsmark tillgängliga för expansion av befintliga bolag i kommunen men även för nyetableringar. Med stort engagemang för Växjös fortsatta tillväxt och med ett hjärta för Växjö är Martin Sjöberg en värdig vinnare av priset Årets Företagare 2020

Läs mer

Inget Öppet hus på Växjös gymnasier i höst

Nyheter

Inget Öppet hus på Växjös gymnasier i höst

Det går inte att arrangera Öppet hus på ett ansvarsfullt sätt.

Kvinna hade över hundra narkotikatabletter – åtalas

Nyheter

Kvinna hade över hundra narkotikatabletter – åtalas

Hon har erkänt brotten.

Brinkemo ska föreläsa om klansamhället för Växjöpolitikerna

Nyheter

Brinkemo ska föreläsa om klansamhället för Växjöpolitikerna

Tenje: ” Det är viktigt att vi är kunskapsmässigt uppdaterade och får ökad förståelse för de olika kulturella grupper som finns i vår kommun”.

Stort intresse för stugan för 200 000 kronor

Nyheter

Stort intresse för stugan för 200 000 kronor

Lista över de mest populära objekten på Hemnet.

.

Nyheter

16-åring skulle gripas av polis – gjorde motstånd

Kille misstänks för våldsamt motstånd.

Röstkaos i Idol – gick inte att rösta på Växjöartisten

Nyheter

Röstkaos i Idol – gick inte att rösta på Växjöartisten

Tekniskt problem för TV4.