Annons

Han är Linnéuniversitetets bästa lärare

Publicerad 31 maj 2017
Foto: André Larsson, Smålandsposten
Foto: André Larsson, Smålandsposten

Linnéuniversitetets studentkår Linnéstudenterna har utsett Magnus Persson, lektor i sociologi, till universitetets bästa lärare 2016.

– Jag är stolt och glad. Det är särskilt viktigt eftersom det är studenterna som nominerat mig. De som ser mig till vardags, säger Magnus Persson på Linnéuniversitetet hemsida.

Motiveringen lyder: Med mycket engagemang och humor har Magnus Persson visat en stor pedagogisk skicklighet inom Sociologiprogrammet. Magnus egen passion för sitt ämne har uppenbarat sig inte minst på hans föreläsningar. Genom humor och inlevelse har Magnus uppmuntrat sina studenter. Han engagerar även de som har haft en jobbig dag och svårt att koncentrera sig och han får studenterna att ta in mycket kunskap och utveckla sitt lärande. Med Magnus som lärare blir det extra kul att gå på föreläsningarna. Därför nominerar Linnéstudenterna Magnus Persson till utmärkelsen.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons