Annons

Han är Växjös hjälte

Växjö • Publicerad 10 april 2019
Foto: Växjöbostäder

Vid fyra tillfällen varje år utser kommunchefen Monica Skagne Växjös hjälte. Årets första utmärkelse går till Ivan Malenica, reparatör på Växjöbostäder. Han utses till Växjös hjälte för att han är uppskattad av såväl hyresgäster som kollegor.

– Vi vill lyfta medarbetare som lever vår värdegrund fullt ut gör det där lilla extra i vardagen för de vi är till för. Den här gången är det Ivan som fångat vår uppmärksamhet och som verkligen lever upp till epitetet hjälte, säger Monica Skagne.

Annons

Ivan Malenica har jobbat på Växjöbostäder i över sex år och blir den femte som utses till Växjös hjälte.

- Jag blev väldigt chockad när de klev in genom dörren. När jag sedan förstod att jag fått utmärkelsen Växjös hjälte blev jag väldigt positivt överraskad. Den glada nyheten landade senare på kvällen och jag fylldes då av tacksamhet och glädje. Så himla roligt!, säger han.

Motiveringen: Ivan Malenica är inte bara en skicklig reparatör utan även en omtänksam kollega och en bra mentor för nyanställda. Han värdesätter god service vilket hyresgästerna märker och ingen annan är så uppskattad ute i våra områden. Varje år i hyresgästundersökningen får Ivan flera positiva kommentarer som är riktade direkt till honom och när vi uppmärksammade honom på sociala medier strömmade kärleken in från hyresgästerna. Full av kompetens, värme och ärlig omtanke – Ivan Malenica är en riktig hjälte i vår koncern.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons