GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Han blir fastighetschef på byggföretaget

     Växjö • Publicerad 15 januari 2021
     Stefan Angeskog
     Stefan Angeskog
     Foto: Pontus Steneros

     Byggföretaget Nivika satsar i Växjö. Förra året anställde de Växjö Lakers-profilen Johan Markusson som fastighetschef i Växjö, men han lämnade för att bli vd för hockeyklubben. Nu har byggföretaget hittat en ny toppchef. Det blir Stefan Angeskog, klubbchef hos Växjö Vipers.

     Nivika och Angeskog har tidigare jobbat nära varandra med utvecklingen av Fortnox Arena.

     – Det var i den processen vi fann varandra och jag ser nu mycket fram mot att ta mig in i en för mig helt ny bransch. Förutom projektet på Arenaområdet har Nivika många spännande projekt i pipeline här i Växjö och vi äger redan idag ett 30-tal fastigheter i staden, så vi går en spännande framtid med mycket jobb till mötes, säger Stefan Angeskog.

     Angeskog började sitt nya jobb den 1 januari. Nivika Fastigheter bildades i Värnamo 2001 och har gått från ett fastighetsvärde på 1,6 miljarder kronor till 5,1 miljarder kronor de senaste fyra åren. Fokus ligger på Småland.

     ”Vi tror på värvningen av Stefan Angeskog som fastighetschef i Växjö. Hans breda kontaktnät i kombination med ett gott driv passar utmärkt för våra högt ställda mål i Växjöregionen. Även vårt nära samarbete med Växjö Vipers stärks ytterligare i och med rekryteringen av Stefan Angeskog” säger Dan Carlsson Vice VD Nivika Fastigheter.

     Daniel RydströmSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.