Annons

Han blir ny chef på kommunen

Växjö • Publicerad 25 juni 2019
.
.Foto: Per-Erik Sandebäck

Växjö kommun har sökt en ny förvaltningschef. Anders Elingfors har fungerat som tillförordnad och tillträder från och med tisdagen som den nya förvaltningschefen.

– Jag trivs mycket bra i rollen och ser mycket fram emot att nu ta steget fullt ut och leda processen kring ett livslångt lärande i Växjö kommun, säger Anders Elingfors i ett pressmeddelande.

Annons

– Anders Elingfors är en bra ledare som bidrar med bred kunskap och ett stort engagemang i utbildningsfrågorna men även i kommunkoncernens arbete som helhet. Han arbetar processorienterat och har förmåga att på ett bra sätt driva förändringar. Det känns också roligt att vi i rekryteringsprocessen sett att den bästa kandidaten för jobbet är den person som finns hos oss idag, säger Monica Skagne, kommunchef.

Här saknas innehåll

Alexander Jepsen
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons