Annons

Han blir ny hälso- och sjukvårdsdirektör

Växjö • Publicerad 12 februari 2020
Foto: Region Kronoberg

I slutet av augusti förra året blev det känt att Per-Henrik Nilsson skulle lämna sin tjänst som hälso- och sjukvårdsdirektör med omedelbar verkan. Nu har hans permanente efterträdare presenterats. Från och med den 8 juni är Roger O Nilsson ny hälso- och sjukvårdsdirektör i Region Kronoberg.

Roger O Nilsson kommer från Växjö och har haft ett antal olika tjänster och befattningar inom Landstinget Gävleborg/Region Gävleborg. Han kommer närmast från rollen som biträdande hälso- och sjukvårdsdirektör i Gävleborg.

Annons

– Region Kronoberg är en region som växer och som vågar utmana, förändra och utveckla. Det ska bli mycket spännande att få vara en del i arbetet med att utveckla nära vård i Kronoberg och skapa ett nytt akutsjukhus i Växjö. Jag ser det som en förmån att få vara med på utvecklingsresan, säger Roger O Nilsson i ett pressmeddelande.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons