Annons

Han blir ny koncern-vd för Växjöföretaget

Växjö • Publicerad 3 februari 2020
Foto: Pressbild

Oskar Aspengren lämnar sin tjänst som platschef på Atea i Växjö för att bli ny vd och koncernchef för Ingroup, som äger Inpeople och Head Consulting med kontor i Växjö och Kristianstad.

– Styrelsen för Ingroup har fastlagt en mycket spännande plan för framtiden och att få möjligheten att leda den känns inspirerande och gör mig väldigt stolt. Det är ett företag med hög kvalitet, stark kultur, duktiga medarbetare och värderingar som jag delar, säger Oskar Aspengren.

Annons

Han efterträder nuvarande koncern-vd och ägare Andreas Sjöström, som framöver istället kommer att arbeta med utveckling av nya verksamheter inom koncernen och styrelsefrågor.

Ingroup med verksamheterna Inpeople & Head Consulting startade i Växjö för tio år sedan. Idag omsätter koncernen nästan 100 miljoner kronor och har cirka 350 del- och heltidsanställda.

Oskar Aspengren tillträdde sin nya roll den 1 februari.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons