Annons

Han blir ny partiordförande i Växjö

Publicerad 14 mars 2017
Foto: DANIEL SVENSSON, BAROMETERN
Foto: DANIEL SVENSSON, BAROMETERN

Under måndagskvällen höll Liberalerna i Växjö ett årsmöte. Där valdes en ny ordförande efter att Stefan Bergström avsagt sig uppdraget. Den nya ordföranden blir Lennart Adell Kind, som sedan tidigare är partiets gruppledare i Växjö.

– Jag känner mig både glad och priviligerad att få förvalta medlemmarnas förtroende. Vi ska vara det tydligaste alternativet i Växjö när det gäller kampen mot rasism och främlingsfientlighet, vi ska vara det tydligaste alternativet när det gäller jämställdhet och feminism, vi ska vara det tydligaste alternativet när det gäller att se till att driva en offensiv miljöpolitik samtidigt som vi värnar och utvecklar våra företag, säger Lennart Adell Kind i ett pressmeddelande.

Förutom gruppledare är 52-årige Adell Kind ersättare i kommunstyrelsen i Växjö samt i regionfullmäktige Kronoberg och dess kulturnämnd.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons