Annons

Han blir ny toppchef på Växjö kommun

Växjö • Publicerad 2 april 2019
Foto: Alexander Hall

Växjö kommun har gjort klart rekryteringen av en ny IT-chef. Det blir Pär Igevik, tillförordnad IT-chef, som kliver in i rollen fullt ut.

– Jag ser fram emot att sätta min prägel på arbetet och skapa en ännu mer modern IT-avdelning tillsammans med mina medarbetare och tillsammans med kommunens olika verksamheter. IT ska vara med och skapa de bästa förutsättningarna för vår kommun, att leverera service och tjänster till de vi är till för, säger Pär Igevik.

Annons

Han har tidigare bland annat varit gruppledare på Växjö kommuns IT-avdelning och chef för Informations- och kommunikationsteknik, IT-drift samt service och support på Södra.

– Pär Igevik är med sin erfarenhet och kunskap den som på bästa sätt kan leda Växjö kommuns strategiska och operativa IT-arbete. Vi är på en förändringsresa där samspelet mellan IT, digitaliseringsenheten och våra verksamheter är en av de centrala bitarna, säger kommunchefen Monica Skagne.

IT-avdelningen på Växjö kommun har ungefär 60 medarbetare.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons