Annons

Han blir ny toppchef på Rottne Industri

Rottne • Publicerad 7 mars 2022
Niklas Lefévre
Niklas Lefévre

Rottne Industri AB har hittat en ny försäljnings- och marknadschef. Det är Niklas Lefévre, 45 år, som närmast kommer från en liknande roll på Elme Spreader. Med sig har han nästan 20 års erfarenhet från verkstadsindustrin.

– Rottne Industri är ett intressant företag med stora ambitioner och som nu är inne på en spännande förändrings- och förbättringsresa, såväl nationellt som exportmässigt. Företaget har inlett ett stort arbete och den resan ser jag verkligen fram emot att få vara med på, säger Niklas Lefévre.

Annons

– Det här är en typ av verksamhet där jag känner att jag kan bidra. Jag har arbetat i branscher där man går från ”ax till limpa”, med totalproduktion av produkter, och det är något som jag trivs med.

Rottne Industri går bra just nu och kommer att göra fler nyanställningar för att möta marknadens efterfrågan.

– Vi är jätteglada att vi har lyckats rekrytera Niklas till Rottne och därmed stärka upp vår marknadssida för att komma än närmre kunder och slutkunder, säger Tobias Johansson, vd på Rottne Industri.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons