Annons

Han blir ny vd för Almi

Kronoberg • Publicerad 10 maj 2019
Foto: Pelle Wahlgren

Almi Företagspartner Kronoberg har hittat en ny vd. Det blir Mats Lundmark, ett bekant namn i Växjös näringsliv. Han tillträder sin nya tjänst den 10 juni.

Mats Lundmark har tidigare varit vd och koncernchef för Alwex Transport. Den senaste tiden har han varit egenföretagare i bolaget Svensk Chefsrekrytering.

Annons

– Jag ser fram emot ett spännande och utvecklande uppdrag i ett välrenommerat företag som har ett viktigt uppdrag i Kronobergs län. Det blir inspirerande att, tillsammans med kollegor och medarbetare, fortsätta att utveckla Almi och tillväxtföretag i vår region, säger Mats Lundmark.

Tomas Arvidsson, styrelseordförande i Almi, är nöjd efter rekryteringen.

– Vi är mycket glada över att kunna hälsa Mats välkommen till Almi som ny vd. Hans tidigare erfarenheter och dokumenterade förmåga att leda och utveckla verksamheter gör honom mycket väl lämpad för rollen, säger han.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons