Annons

Han blir ny vd för bolaget

Växjö • Publicerad 21 januari 2020
Foto: Pressbild

Mattias Strömberg blir ny vd för GBJ Bostadsutveckling. Han lämnar sin tjänst som projektchef på APP Properties och tillträder sin nya tjänst den 3 februari.

– Mattias har en gedigen kunskap och jag är övertygad om att han med sin erfarenhet och bakgrund kommer att bidra till verksamhetens fortsatta framgång, säger Staffan Dahlström VD på GBJ Bygg AB.

Annons

Mattias Strömberg har tidigare också varit fastighetschef inom Coop/Kf Göta samt ett av bostadsbolagen i Växjö.

– Jag ser fram mot uppdraget och att tillsammans med medarbetarna få utveckla verksamheten och skapa förutsättningar för en fortsatt lönsam tillväxt. Jag är också övertygad om att GBJ Bostadsutveckling med sina kompetenta medarbetare, kundfokus och framåtanda bara har börjat sin resa, säger Mattias Strömberg.

Han efterträder Johan Sahlén som blir vd för det nybildade bolaget GBJ Samhällsfastigheter, som innebär utveckling av ett affärskoncept med lokaler för vård, skola och omsorg.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons