Annons

Han blir ny vd

Växjö • Publicerad 2 maj 2019
Foto: Elliot Soprani

Unga Aktiesparare fortsätter att växa och har rekryterat en ny vd. Det är Henrik Johansson, från Attsjö utanför Växjö, som blir ny på posten. Han pluggar på Linnéuniversitetet och engagerar sig även i Aktiespararna Växjö.

Verksamheten bygger på att skapa en plattform för unga som vill öka sin kunskap för bästa möjliga förutsättningar att lyckas med sitt aktiesparande.

Annons

– Vi är väldigt stolta över att kunna välkomna Henrik som ny vd. Hans erfarenhet från Unga Aktiesparare, syn på ledarskap och vision framåt kommer att bli en bra match för att tillsammans med medlemmarna ta Unga Aktiesparare till nästan nivå, säger Philip Scholtzé, styrelseordförande för Unga Aktiesparare.

Henrik Johanssons är civilekonom och vid sidan av studierna har han varit aktiv inom både Börsgruppen vid Linnéuniversitetet och inom crowdfundingbolaget Pepins.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons