Annons

Han lämnar Växjöbolaget – blir toppchef i regionen

Växjö • Publicerad 15 november 2019
Patrik Hjelm
Patrik HjelmFoto: Cecilia Karlsson

Patrik Hjelm lämnar sin tjänst som fastighetschef i Videum AB, där han har varit i tio år, och blir ny fastighetschef i Region Kronoberg. Han tillträder sin nya tjänst i januari. Patrik Hjelm ska vara med chef för fastighetsfrågor i regionen, till exempel kring bygget av ett nytt akutsjukhus i Växjö och flera om- och nybyggnationer i bland annat Ljungby.

– Med tanke på kommande stora satsningar känns det väldigt bra att ha lyckats rekrytera en fastighetschef med de erfarenheter och den profil som Patrik Hjelm har, inte minst när det gäller nybyggnationer, säger regiondirektör Martin Myrskog.

Annons

Patrik Hjelm är utbildad byggnadsingenjör vid Växjö universitet och har tidigare bland annat varit projektledare för ny- och ombyggnationer i Växjöhem.

– Region Kronoberg är en organisation som står inför stora förändringar i närtid när det gäller fastigheter och byggprojekt. Det är så klart en väldigt spännande utmaning. För mig är det viktigt med verksamhetsanpassade lokaler, där människor kan trivas, utvecklas och göra ett gott arbete. Min kunskap inom det området tror jag kan vara till stor nytta, inte minst vid bygget av det nya sjukhuset i Växjö, säger Patrik Hjelm.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons