Annons

Här är årets arbetsplats i Växjö

Växjö • Publicerad 18 juni 2018
Foto: David Elg

Varje år delas utmärkelsen Årets arbetsplats ut i Växjö kommun. Årets pristagare är Familjefrid Kronoberg, som arbetar för människor som upplever våld i nära relationer.

– Familjefrid är en otroligt viktig verksamhet i vår kommun, där medarbetarna arbetar hårt för att hela tiden utvecklas och få både medarbetare och besökare att växa, säger Per Schöldberg (C), ordförande i KSOP, kommunstyrelsens organisations- och personalutskott.

Det är medarbetarna som nominerar sin egen eller en annan arbetsplats inom Växjö kommunkoncern. Utmärkelsen ska ”uppmärksamma de goda exempel på arbetsplatser som finns inom organisationen och att stimulera till ett främjande arbetssätt. Utmärkelsen fungerar även som ett sätt för att lyfta väl fungerande arbetsmetoder”.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons