Annons

Här är årets arbetsplats i Växjö kommun

Växjö • Publicerad 15 maj 2019
Foto: Erik Corshammar

Växjö kommun har utsett ”Årets arbetsplats i Växjö kommunkoncern 2018”. Det är Arenaservice på kultur- och fritidsförvaltningen som får priset av Kommunstyrelsens organisations- och personalutskott, KSOP.

Arenaservice ansvarar för skötsel och utveckling av fotbollsplaner, anläggningar, badplatser och motionsspår i Växjö kommun. De får nu 30 000 kronor att spendera på valfri aktivitet.

Annons

– Arenaservice har under de senaste åren arbetat aktivt med sitt värdegrundsarbete, vilket visar sig i deras service som skapar ett stort mervärde för invånare, företag och besökare. Det är även en modern arbetsplats som jobbar aktivt med hållbarhet – de är väl värda denna utmärkelse, säger Eva Johansson (C), ordförande i KSOP, kommunstyrelsens organisations- och personalutskott.

De nominerade i år var Arenaservice, Café Tufvan, Furutåvägen 9B, IM-arbetslag Teknikum, Projektkontoret på Arbete och välfärd, Staffansgårdens förskola, Vuxnas lärande, Värendsgårdens förskola/Förskolebussen och Växjölöftet vuxenutbildning.

Se motiveringen nedan.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons