Annons

Här är årets förmånstagare i Växjö

Växjö • Publicerad 14 augusti 2018
Foto: JAN REICHEL

Förra året var det premiär för välgörenhetsgalan Växjö Charity. Då gick pengarna till TAD1, Together Against Diabetes. Nu har 2018 års förmånstagare presenterats. Det är Ensemble Cor, Kvinnojouren Blenda och Öster i Samhället.

”Vi har fått in väldigt många ansökningar och det är fantastiskt att konstatera hur många det är i Kronoberg som arbetar ideellt för att skapa bättre förutsättningar för de grupper i samhället som på olika sätt är i behov av stöd. Stiftelsens val föll i år på Ensamble Cor, Kvinnojouren Blenda och Öster i Samhället vilket känns väldigt bra då de alla tre gör ett fantastiskt bra och viktigt arbete”, säger Micke Svensson på Växjö Charity.

Växjö Charity är en insamlingsstiftelse, vars syfte är att samla näringslivet i Kronoberg för att genom en aktivitetsdag, golf och padel, och en välgörenhetsbankett samla in så mycket pengar som möjligt till välgörenhet med lokal anknytning.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons