Annons

Här är årets Pridetema i Växjö

Växjö • Publicerad 5 februari 2021
.
.Foto: MATHILDA AHLBERG

Förra året fick Växjö Pride ställa om och arrangera en alternativ pridevecka på grund av coronapandemin. I år blir det en ny alternativ kostym för prideveckan.

Enligt Växjö Pride är årets tema ”Pride up!”. Förra årets satsningar på Pride art walk, Pridepodden och #letsgorainbow kommer tillbaka. Dessutom blir det andra aktiviteter och händelser.

Annons

"Det är tillsammans som vi gjort Växjö Pride till det stora evenemang som det är! Så hjälp oss med er röst och muskler att lyfta HBTQi-frågorna och fortsätta sätta Växjö på kartan med kamp, färg och lite glitter. Låt oss tillsammans fortsätta det viktiga arbetet att alla ska få vara den en är och älska den en vill! Både stor och liten är varmt välkommen att visa sitt deltagande på olika sätt under regnbågsflaggan!”, skriver Växjö Pride.

De vill ha in engagemang, förslag, tankar och idéer från privatpersoner, företag och föreningar.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons