Annons

Här är artisterna till VXOnews Festival

Växjö • Publicerad 5 juli 2019
.
.Foto: Olof Elfversson

Den 17 augusti är det dags för VXOnews egen festival. På fredagen offentliggjordes vilka som kommer att uppträda.

Artisterna som kommer till festivalen är Moa Munoz, Superfly, Demotional och Zebrakings.

Annons

Dessutom kommer Jay Smith och Uno Svenningsson att uppträda på Stora Scenen i egen regi.

– Det ska bli väldigt kul att återigen få chansen att arrangera VXOnews Festival. Artisterna känns väldigt spännande och vi ser mycket fram emot den här dagen, säger VXOnews ansvarige utgivare Daniel Rydström.

Detta är artisterna:

Moa Munoz:

Moa Munoz är flickan från Småland som tog sitt pick och pack för att testa lyckan i Los Angeles. Hon har turnerat runt jordens alla hörn med diverse olika band, bla. Bay Ledges (S-curve/BMG), men sedan 2018 ligger krutet på soloprojektet, MOA. Efter att ha signat sin debut-EP "Pronounced; Moe-ah" till BMG PM i 2018, har Moa spelat på legendariska Vans Warped Tour ’18, prestigefyllda South By Southwest ’19 och klubbar över hela Hollywood. Singeln Better With You spelades flitigt på P3 under hösten '18 efter att MOA medverkat i P3 Osignat.

Efter år i staterna kommer MOA till Sverige för sin första spelning på hemmaplan."

Superfly:

Superfly är ett svängigt soulband som levererar kärlek genom en soulkavalkad av klassiskt och svettigt snitt.

Demotional:

Bandet bildades 2009 och är ett av Sveriges mest lovande hårdrocksband. Med en stor fanskara och en mängd live-framträdanden på metal-scenerna, både i Sverige och utomlands, kommer de nu till Växjö för att spela på de flesta av bandmedlemmarnas hemmaplan.

Annons

Zebrakings:

Efter 37 outtröttliga år och flera tusen gig så spelar Zebrakings vidare! Zebrakings bildades 1982, fast då som ”Horace Action & The Zebrakids, till en fest och tyckte att det var så kul att lira så att de bara fortsatte. Zebrakings har varit land och rike runt och spelat under parollen ”Extas på kalas” och det har det verkligen varit. Spelningarna har varit på allt från små privata fester, bröllop till MC-träffar och stora festivaler. Zebrakings har även satt publikrekord på After beach-spelningarna på Evedal samt att de gjorde fyra utsålda konserter där de spelade Queenlåtar.

Alexander Jepsen
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons