Annons

Här är fotbollsprofilens nya jobb

Växjö • Publicerad 6 januari 2022
James Keene i Östertröjan.
James Keene i Östertröjan.Foto: JONAS LJUNGDAHL

I höstas avslutade Östers IF:s James Keene sin aktiva spelarkarriär. Nu återvänder han till förra klubben IF Elfsborg i Borås – men nu som anställda på föreningens marknadsavdelning.

– Det känns såklart fantastiskt. Jag har varit hos Elfsborg länge till och från, och jag har alltid känt mig som en del av Elfsborgsfamiljen. Så det känns underbart att vara tillbaka. Att kliva in på marknadsavdelningen är absolut en ny utmaning för mig, men jag ser verkligen fram emot att ta mig an den, säger James Keene till klubbens hemsida.

Annons

Han kommer att arbeta med föreningens försäljning av nya och existerande sponsorsavtal.

– Som spelare känner vi James som en social person med stark karaktär och ett driv. Med de egenskaperna samt att han är redan är en känd person i vårt nätverk är vi övertygade om att han kommer passa väldigt bra in i rollen som säljare hos oss, säger Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons