Annons

Här är Växjöföretagets nya försäljningschef

Växjö • Publicerad 10 juli 2021
Pressbild Emil Kroll.
Pressbild Emil Kroll.Foto: Obos Kärnhem

Det Växjöbaserade företaget har rekryterat en ny försäljningschef. Växjöbon Emil Kroll, 37 år, kommer att axla rollen.

Emil kommer närmast från en tjänst som mäklare på HusmanHagberg och Fastighetsbyrån samt som affärsområdeschef på Uniflex/Poolia i Växjö.

Annons

– Obos tar en allt starkare position på den svenska bostadsmarknaden och vi har både tydliga tillväxtmål och starka försäljningssiffror. Emils gedigna bakgrund med utbildning och flerårig arbetslivserfarenhet inom bostadsförsäljning, samt hans vana vid att arbeta i chefspositioner och mot tydliga tillväxtmål gör honom till ett välkommet tillskott i bolaget, säger Obos Kärnhems vd Malin Svensson.

Emil Kroll kommer även att ingå i bolagets ledningsgrupp.

– Obos har som högt satt mål att bli Norges och Sveriges ledande bostadsutvecklare. Jag ser mig själv som en både analytisk och resultatfokuserad person, och därför känns det mycket stimulerande att få vara med och bidra till koncernens övergripande mål, säger Emil Kroll om sin nya tjänst, som han tillträdde för ett par veckor sedan.

Här saknas innehåll

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons