Annons

Här är Växjös mest transparenta mäklare 2020

Växjö • Publicerad 13 mars 2021

Mäklarguiden Hittamäklare sammanställer varje år en lista över de mäklare som har varit mest transparenta, det vill säga fått rekommendationer från störst andel av sina kunder på Hittamäklare. Sammanställningen görs på de mäklare som har publicerat minst trettio annonser på den öppna marknaden under året.

– Att hålla en hög transparens visar på att mäklaren ber en stor andel av sina kunder om ett omdöme, inte bara ett fåtal utvalda. Det är ett bra sätt för blivande kunder att få en uppfattning om majoriteten av mäklarens tidigare säljare har varit nöjda, vilket kan kännas som en extra trygghet i valet av mäklare, säger Alexandra Eldin, affärsområdeschef på Hittamäklare.

Annons

VXOnews har tagit del av topplistan i Kronobergs län. På listan finns mäklare från fyra olika mäklarbyråer.

I topp är Demir Dzemailovski på Asira, som hade transparens enligt sammanställningen på 93,5 procent. Daniel Bohn och Toni Ringberg på Bjurfors är två och tre på 89,1 procent respektive 83,7 procent.

Fyra är Kim Gromer på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling med 73,6 procent och femma är Kadri Hulaj på Våningen & Villan med 60,0 procent.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons