Annons

Här är vinnarna av 2021 års mångfaldspris

Växjö • Publicerad 26 maj 2021
Arkivfoto, Växjö.
Arkivfoto, Växjö.Foto: Nadia Hagberg

Varje år delas Växjö kommuns mångfaldspris ut för att uppmärksamma växjöbor, företagare, organisationer, föreningar samt arbetsplatser inom Växjö kommunkoncernen som bedrivit ett målmedvetet arbete för mångfald, sammanhållning och likabehandling av människor. Ett pris delas ut med verksamhetsperspektiv och ett pris med samhällsperspektiv.

Årets vinnare är Fritidsgårdarna i Växjö kommun (verksamhetsperspektiv) och Neuroförbundet Kronoberg (samhällsperspektiv).

– Det är två värdiga vinnare med stort fokus på mångfald. Gemensamt för de båda är att de jobbar långsiktigt och medvetet med inkludering och dialog. Deras arbete bidrar otroligt mycket till en ökad medvetenhet och en större mångfald i hela vår kommun, säger Magnus P. Wåhlin (MP), ordförande i kommunstyrelsens hållbarhetsutskott.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons