GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Här hamnar basen för ambulanshelikoptern

     Kristianstad • Publicerad 22 juli 2021
     Foto: Barzan Dello

     Det finns planer på att skaffa en ambulanshelikopter som ska hjälpa invånarna i den Södra sjukvårdsregionen. Enligt en utredning kommer den troligen att placeras i Kristianstadstrakten på flygplatsen Everöd.

     “En placering i Kristianstadsregionen är att föredra utifrån perspektivet geografisk mittpunkt i Södra sjukvårdsregionen med avståndet till Karlskrona och Växjö” står det i en utredning, skriver Smålandsposten.

     Läs mer om planerna här.

     Daniel RydströmSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.