Annons

Hårdrocksfest i trädgården

Växjö • Publicerad 24 maj 2019
Foto: David Färdigh

Heavy Metal intar trädgården! På lördag kväll spelar Växjöbandet Bullet på hemmaplan och denna gång är det Trädgård de luxe som gäller.

– En konsert i trädgårdsmiljö känns klockrent. Det blir en trädgårdsfest som kommer innehålla extra av allt, säger gitarristen Hampus Klang och basisten Gustav Hector.

Annons

Hårdrockarna i Bullet har spelat på de mest skiftande platser genom åren, allt från Ullevi till Säljeryd. I sommar väntar nya äventyr, bland annat ska bandet spela på Big Gun Festival i Moskva.

– Den ryska armén kommer vara utkommenderad för att övervaka hela festivalen. Så det blir vår mest bevakade konsert någonsin!

Men redan nu på lördag väntar en något annorlunda spelning. Bullet intar nämligen Trädgård de luxe i centrala Växjö. Den idylliskt grönskande trädgårdsmiljön förvandlas för en kväll till en mullrande hårdrocksfestival. Gitarristen Hampus Klang och basisten Gustav Hector utlovar en minnesvärd afton.

– Det blir en helkväll med Bullet plus tre förband. Startskottet går klockan 17 och sen kör vi fram till klockan 01.

Vad har ni för förväntningar inför hemmaspelningen?

– Vi ser fram mot en slutsåld spelning med många underbara legender i publiken. Det blir många kära återseenden. Och att spela i en trädgård känns helt klockrent!

Bullet har sedan bildandet 2001 vunnit en stor och hängiven publik med sitt ösiga och bitande heavy metal-sound. Konserten på Trädgård de luxe blir något av en greatest hits-uppvisning.

– Vi kör låtar från alla våra skivor.

Hårdrockstemat kommer även vara ett genomgående tema för hela Trädgård de luxe. Inne i Villa de luxe kommer det exempelvis serveras en särskild Bullet-meny med topphemliga ingredienser. Även den övriga inramningen bjuder på klassiska hårdrocksattribut.

– Räkna med mycket blod och eld!

David FärdighSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons