GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Helikoptrar ska inspektera – efter kraftig blåst

     Växjö • Publicerad tisdag 10:19 • Uppdaterad tisdag 11:33
     .
     .
     Foto: LUDVIG THUNMAN

     I området mellan Markaryd och Lammhult ska kraftledningar inspekteras med helikopter från och med tisdagen, skriver P4 Kronoberg. Det är efter den kraftiga blåsten under helgen som inspektionen ska göras.

     – Vi vill varna för detta så att ingen blir skadad eller upplever obehag, säger Peter Hjalmar, chef i region syd hos Eon till radiokanalen.

     Helikoptrarna kommer att flyga över bland annat Ryd, Gemla, Liatorp, Skatelöv, Urshult, Vislanda, Diö, Delary, Lammhult och Markaryd.

     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.