GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Hemliga satsningen vann innovationstävlingen

     Maja Modigh, vice vd Hansson Thyresson, Ruben Klingenberg, vinnare i tävlingen, och Sandra Ruuda, vd Företagsfabriken
     Maja Modigh, vice vd Hansson Thyresson, Ruben Klingenberg, vinnare i tävlingen, och Sandra Ruuda, vd Företagsfabriken
     Foto: Företagsfabriken Kronoberg

     Företagsfabriken har haft en Innovationstävling under våren där priset är affärsutvecklingshjälp till ett värde av 100 000 kronor samt varumärkes– och patentrådgivning från Hansson Thyresson till ett värde motsvarande ytterligare 18 000 kronor.

     Vinnare blev Ruben Klingenberg från Ljungby. Hans bidrag är fortfarande hemligt men det är en helt ny innovation inom fordonsteknik som han tror kommer förenkla tillvaron för många.

     – Det stora målet är att alla tillverkare ska börja inkorporera lösningen i sin tillverkning, då det skulle förenkla många människors vardag. Jag hoppas att man kommer tittar tillbaka och undra man hur man kunde göra på något annat sätt, säger han.

     Ruben Klingenberg från Ljungby kommer från en entreprenörsfamilj som äger företaget Nordicc AB som säljer tillbehör till maskiner och fordon.

     Läs mer