GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Herrgården vinner Stora Turismpriset

     Kronoberg • Publicerad 15 september 2020
     Mia och Sune Markmann på Grimsnäs Herrgård.
     Mia och Sune Markmann på Grimsnäs Herrgård.
     Foto: Charlotte Stjernkvist

     Grimsnäs Herrgård i Skruv är en av vinnarna av årets Stora Turismpris. Tillväxtverket meddelade under tisdagen att de utser alla nominerade företag i respektive län som vinnare.

     Grimsnäs Herrgård får prisat för sin coronaanpassning. Nästan alla bokningar försvann men istället satsade de på att ge bättre upplevelse och service. En förflyttning skedde mot en mer medveten och krävande gäst men som samtidigt var beredd att betala mer.

     Priset har delats ut i 27 år av Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism där Tillväxtverket är huvudman.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.