Annons

Historiskt uppdrag för Växjöföretaget

Växjö • Publicerad 30 mars 2020
Genrebild.
Genrebild.Foto: Olof Elfversson

HRM Software, med säte i Växjö, har fått uppdraget att leverera ett HR- och lönesystem med tillhörande tjänster till Domstolsverket. Värdet för licenser, underhåll och support är ungefär 39 miljoner kronor under sex år med möjlighet till förlängning om ytterligare totalt sex år.

”Vi är mycket stolta över att få förtroendet att leverera vårt HR- och lönesystem till Domstolsverket och Sveriges domstolar, som blir HRM Softwares första statliga kund. Vi ser fram emot att kunna erbjuda samma moderna och flexibla lösning som vi levererat till flera kommunala och privata verksamheter. Projektet kommer att starta inom kort och vi ser mycket fram emot ett positivt och utvecklande samarbete med Domstolsverket”, säger Christian Myhrberg, vd på HRM Software.

Lösningen skall vara i drift under slutet av 2020 och kommer att omfatta cirka 7000 medarbetare. Sveriges Domstolar är samlingsnamnet för domstolarnas verksamhet med ett åttiotal självständiga myndigheter.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons