GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Högsta försäljningen på sex år för Växjöbolaget

     Växjö • Publicerad 10 juni 2021
     Arcoma
     Arcoma
     Foto: Ebba Sund

     Arcoma nådde under det första kvartalet i år sin högsta försäljning på sex år och siktar nu på förvärv av andra bolag.

     – Vi har i detta kvartal sett en stark återhämtning på den europeiska marknaden men det är naturligtvis fortfarande för tidigt att veta om detta är en uthållig återhämtning, säger Sanna Rydberg i en kommentar till kvartalsrapporten.

     Omsättningen landade på 36,9 miljoner kronor och resultatet summeras till 2,9 miljoner kronor.

     Under förra året sjönk omsättning med tolv procent till 118 miljoner kronor och bolaget avbröt ett förvärvsprojekt som var ganska långt kommet och kostade flera miljoner kronor.

     Arcoma har ett 30-tal anställda i Växjö.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

     Läs mer