Annons

Hon är ny regionchef på Ung Företagsamhet Kronoberg

Kronoberg • Publicerad 5 juli 2021
Veronica Anderberg och Sara Almkvist.
Veronica Anderberg och Sara Almkvist.Foto: Pressbild

Veronica Anderberg har utsetts till ny Regionchef för Ung Företagsamhet Kronoberg. Veronica har lång erfarenhet av Ung Företagsamhet efter sina fem år som projektledare för UF Kronoberg.

– Vi i styrelsen är mycket glada att Veronica kliver in i rollen som ny regionchef, vi ser fram emot att fortsätta jobba för fler företagsamma ungdomar tillsammans med Veronica. Vi vill också passa på att tacka Sara för det fantastiska arbetet hon har utfört under sina 5 år som Regionchef och samtidigt önska henne ett varmt lycka till i sin nästa utmaning, säger Anna Persson, styrelseordförande Ung Företagsamhet Kronoberg.

Annons

– Det ska bli fantastiskt roligt att ta mig an rollen som Regionchef på Ung Företagsamhet Kronoberg. Jag ska göra mitt allra bästa för att fortsätta utveckla det Sara byggt upp och hoppas att, tillsammans med det nya teamet, fortsätta att lyfta verksamheten. Fortsätta göra skillnad, på riktigt, helt enkelt, säger Veronica Anderberg, tillträdande Regionchef Ung Företagsamhet Kronoberg.

Här saknas innehåll

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons