Annons

Hon är ny verksamhetsledare på Växjö Teaterförening

Växjö • Publicerad 9 november 2020
Foto: Pressbild

Växjö Teaterförening har fått en ny verksamhetsledare. Från och med den 1 november leds arbetet av Helene Zetterholm, som under många år har arbetat på Studiefrämjandet och arbetat med ungdomar och föreningar inom främst musik.

– Det är nästan osannolikt att få ett nytt härligt arbete inom kulturen i dessa pandemi-tider, säger Helene Zetterholm. Jag har ett stort intresse för scenkonst och har under många år tillsammans med vänner läst manus för att sedan se pjäserna. Man får en helt annan respekt för vad regissörer och skådespelare kan skapa på scen. Jag hoppas att kulturlivet snart får blomstra igen och att vi under nästa år får bjuda Växjöborna på en massa fantastisk teater, säger Helene Zetterholm.

Annons

Växjö Teaterförening är en del av Riksteatern med mål att arrangera levande, kvalitativ scenkonst på ett lättillgängligt sätt - scenkonst för alla överallt.

– Helene Zetterholm har mångårig vana att arrangera olika evenemang och ett väl uppbyggt kontaktnät inom Växjös kultur- och föreningsliv så vi är väldigt nöjda med rekryteringen, säger Åsa Hovrell, ordförande för Växjö Teaterförening.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons