Annons

Hon blir ny akademichef

Växjö • Publicerad 15 oktober 2020
Foto: Linnéuniversitetet

Catherine Legrand, tidigare prorektor på Linnéuniversitetet, blir ny akademichef för Akademin för företagande, innovation och hållbarhet vid Högskolan i Halmstad. Hon är professor i marinekologi och i dag verksam vid institutionen för biologi och miljö vid Linnéuniversitetet.

– Högskolan i Halmstad är ett spännande lärosäte och jag tilltalas mycket av den inriktning mot samhälle, innovation och kreativitet som finns här. Jag ser fram emot att, tillsammans med medarbetare, studenter och ledning, fortsätta att utveckla hög kvalitet på utbildning och forskning, säger Catherine Legrand.

Hon tillträder som akademichef preliminärt den 1 januari 2021 och återförenas med Högskolan i Halmstads rektor Stephen Hwang, som tidigare var rektor för Linnéuniversitetet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons