Annons

Hon blir ny chef för Växjöföretaget

Publicerad 27 april 2016
Foto: Pressbild VEAB
Foto: Pressbild VEAB

Charlotta Jönsson. Så heter Växjö Energis nya affärsområdeschef för Kraft och värme.

Hon kommer närmast från en chefsposition på Eon och kommer att få en central roll i utvecklingen av företagets produktion och erbjudande.

Annons

– Jag ser verkligen fram emot att på allvar sätta mig in i mitt nya uppdrag här på Växjö Energi. Vi har en viktig roll att spela när det gäller långsiktigt hållbar energiproduktion. Och jag hoppas kunna använda mina kunskaper för att bidra till den utvecklingen på ett bra sätt, säger Charlotta Jönsson i ett pressmeddelande.

Hon har lång erfarenhet som ledare och har bland annat ansvarat för Eons affärs- och kundrelationer och varit marknadschef.

– Det här är en viktig rekrytering i en mycket spännande fas för oss. Charlotta kommer med sin erfarenhet, kompetens och sitt breda nätverk att komplettera vår organisation och utveckla verksamheten på kraft- och värmesidan. Jag ser fram emot att få jobba ihop med henne, säger Erik Tellgren, vd på Växjö Energi i pressmeddelandet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons