Annons

Hon blir ny toppchef på universitetet

Växjö • Publicerad 13 juni 2018
Foto: Lena Gunnarsson

I januari blev det känt att Linnéuniversitetets kommunikationschef Ingrid Persson lämnar sin tjänst. Nu har hennes efterträdare presenterats. Det blir Cecilia Linjenrud, som närmast kommer från motsvarande tjänst vid Skolinspektionen.

– Jag är glad och stolt över förtroendet att få leda och bidra i utvecklingen av kommunikationsarbetet på Linnéuniversitetet tillsammans med mina medarbetare.Det ska bli väldigt spännande att verka i en så kreativ och dynamisk miljö, och med ett så viktigt uppdrag, säger Cecilia Liljenrud i ett pressmeddelande.

Cecilia Liljenrud, som tillträder sin nya tjänst den 20 augusti, har tidigare också varit kommunikationsdirektör vid Kronofogdemyndigheten, kommunikationschef vid Diligentia och chef för internkommunikationen vid Skandia.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons