Annons

Hon blir ny vd för företaget i Växjö

Växjö • Publicerad 12 april 2021
Foto: Jonas Ljungdahl

Anna Olandersson har under det senaste året varit kontorschef för Confido Redovisning. Nu har hon utsetts till ny vd för företaget och efterträder Rolf Dahlberg.

– Jag är stolt över förtroendet och ser fram emot att få leda Confido mot fortsatta framgångar. Vi är en Växjöbaserad redovisningsbyrå med stor kunskap och ett engagemang i våra kunders olika utmaningar. Genom den möjlighet som tekniken ger oss kan vi erbjuda mer rådgivning kring företagandet och lägga mindre tid på manuella arbetsuppgifter. Det gör att vårt jobb blir roligare samtidigt som vi hjälper våra kunder att både spara tid och få bättre koll, säger Anna Olandersson, vd för Confido.

Annons

Anna Olandersson har tidigare jobbat som affärsområdesansvarig på Fortnox med inriktning mot redovisningsbyråer.

Confido hjälper ungefär 400 lokala företag med redovisning, lön och rådgivning och har i dagsläget 14 medarbetare på kontoret i Växjö. Rolf Dahlberg, ägare och tidigare vd, kommer att vara ett bollplank för både medarbetare och kunder.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons