Annons

Hon kan vinna stora priset

Växjö • Publicerad 25 augusti 2020
Ann-Christine Ruuth
Ann-Christine RuuthFoto: Lars-Goran Rydqvist

19 talare har nominerats till det Stora Talarpriset 2020. Utmärkelsen går till Sveriges bästa talare och syftet med priset är att uppmärksamma talekonsten och det arbete talare gör för att berika andra med kunskap, inspiration och motivation.

En av de nominerade är Ann-Christine Ruuth, som sedan 2014 är professionell talare.

Annons

”Hon föreläser om längtan efter ett samhälle där människors olikheter inte betraktas som ett problem utan som en tillgång. Hon talar på ett medryckande och öppenhjärtigt sätt om normer och mångfald som en förutsättning för kreativitet och arbetsglädje. Hon är inspiratör till nya filmen ”Min pappa Marianne” som handlar om hennes eget liv när hon beslöt sig för att leva öppen som den kvinna hon alltid känt sig som och hur det beslutet påverkade hennes familj”, står det i nomineringen.

Priset är ett diplom, blommor och en statyett. Dessutom får vinnaren ära, berömmelse och artikel i Eventeffect.se, magasinet Svenska Möten och eventuellt andra medier.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons