Annons

Hon kan vinna stort pris

Växjö • Publicerad 13 november 2019
Foto: Linda Himsel

Anja Karlsson på Moves & Motivation kan bli ”Årets Gruppträningsinstruktör”. Hon är en finalisterna i den nationella tävlingen Guldhjärtat 2019.

"Det är alltid en fröjd att komma in på klubben och mötas av Anjas välkomnande och hjälpsamma personlighet. Hon är alltid välorganiserad och hon är själv en välkvalificerad och kunnig instruktör och hon har sett till att omge sig med instruktörer som också har de kvaliteterna! Hennes engagemang i verksamheten smittar av sig till både kunderna och medhjälparna. När vi, min man och jag, är klara med våra pass, känner vi alltid att vi fått god, meningsfull och nyttig träning och på det sättet inspirerats vi till att komma tillbaka igen, och igen, och igen.... Hon ger en fantastisk bra energi och är alltid hjälpsam. Jag är väldigt överviktigt men känner mig aldrig dömd utan tvärtom välkommen med öppna armar ,det blir man inte på många ställen på det sättet . Peppar och uppmuntra på ett sett som gör mig glad . Hon är så värd detta pris. Jag kommer från tränings pass med glädje och med ett sug att komma tillbaka”, står det i nomineringstexten.

Annons

Det var 572 nomineringar som kom in i kategorin och av dessa har 30 instruktörer valts ut. Till och med den 27 november kan man rösta på finalisterna här.

Moves & Motivation kan också vinna pris för ”Årets Klubb/Gym”.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons