unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hotellet i Växjö söker julklappar till behövande familjer

Genrebild.
Genrebild.
Foto: Bo Åkesson

Mellan den 27 november och 20 december kommer allmänheten att kunna lämna in julklappar till Quality Hotel Royal Corner i centrala Växjö.

”Julen är glädjens och kärlekens tid för många av oss men det finns flera som inte känner samma julglädje. Om vi lyfter blicken och ser oss omkring finns det många som är ensamma och saknar möjlighet till allt som vi tar för givet under julen – julbaket, att köpa julklappar och att fira med nära och kära. Vi har därför skapat en egen jultradition, Ensam julgran söker klappar.” skriver hotellet på sin Facebooksida.

Om man vill hjälpa till slår man in en julklapp och märker den med passande ålder samt eventuellt kön och lägger under julgranen på hotellet.

Hotellet samarbetar med Diakonicentrum/Svenska Kyrkan Växjö för att tillsammans distribuera ut julklappar till behövande familjer.