Annons

Hotellet i Växjö söker julklappar till behövande familjer

Växjö • Publicerad 21 november 2020
Genrebild.
Genrebild.Foto: Bo Åkesson

Mellan den 27 november och 20 december kommer allmänheten att kunna lämna in julklappar till Quality Hotel Royal Corner i centrala Växjö.

”Julen är glädjens och kärlekens tid för många av oss men det finns flera som inte känner samma julglädje. Om vi lyfter blicken och ser oss omkring finns det många som är ensamma och saknar möjlighet till allt som vi tar för givet under julen – julbaket, att köpa julklappar och att fira med nära och kära. Vi har därför skapat en egen jultradition, Ensam julgran söker klappar.” skriver hotellet på sin Facebooksida.

Annons

Om man vill hjälpa till slår man in en julklapp och märker den med passande ålder samt eventuellt kön och lägger under julgranen på hotellet.

Hotellet samarbetar med Diakonicentrum/Svenska Kyrkan Växjö för att tillsammans distribuera ut julklappar till behövande familjer.

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons