Annons

Hotellpersonal i Växjö måste bära munskydd

Växjö • Publicerad 19 augusti 2020
200421 En person med ett munskydd under en presskonferens med anledning av Coronaviruset, Covid-19, den 21 april 2020 i Stockholm.Foto: Maxim Thoré / BILDBYRÅN / kod MT
200421 En person med ett munskydd under en presskonferens med anledning av Coronaviruset, Covid-19, den 21 april 2020 i Stockholm.Foto: Maxim Thoré / BILDBYRÅN / kod MTFoto: MAXIM THORE

Hotellkoncernen Nordic Choice Hotels, med Växjöhotellen Royal Corner och Cardinal, inför munskydd för all personal som har direktkontakt med hotellgästerna. Det ska öka tryggheten och säkerheten för gästerna och anställda.

– Ända sedan coronautbrottets början så har vi infört åtgärder på våra hotell för att möta myndigheternas rekommendationer. Vi tar nu ytterligare ett steg i att öka tryggheten för våra gäster och anställda genom att införa munskydd för vår personal som är i direktkontakt med gästerna. De ska vara helt försäkrade om att vi gör allt vi kan för att deras vistelse hos oss ska vara trygg och säker, säger Torgeil Silseth, koncernchef på Nordic Choice Hotels i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons