Annons

Hotfull man sprider skräck i Växjö

Publicerad 10 oktober 2016
Foto: Olof Elfversson, Smålandsposten
Foto: Olof Elfversson, Smålandsposten

En aggressiv man med hund ska ha hotat flera motionärer i Fyllerydsskogen i Växjö.

– Det har varit problem med den här personen i flera års tid och många motionärer har blivit utsatta för hot. Det spelar ingen roll om du cyklar eller springer förbi honom. Han har ofta hörlurar på och verkar bli rädd när man passerar. Då börjar han skrika och hotar med att släppa lös sin hund, säger Lisa Långström, som ofta rör sig i området, till Smålandsposten.

Annons

Hon publicerade under måndagen ett inlägg på Facebook där hon varnar för mannen. Motionärer, som deltog i en mountainbike-kurs, ska så sent som under söndagen, ha blivit hotade av mannen och polisen kontaktades.

– Jag har själv blivit utsatt för hans aggressivitet flera gånger och det är en mycket otäck upplevelse. Man får ju hoppas att polisen kan ta ett snack med honom så att detta får ett slut, säger Lisa Långström till Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons