Annons

Humorföreställningen till Växjö

Växjö • Publicerad 11 november 2019
.
.Foto: Olof Elfversson

Humorföreställningen ”Mamma Ljuger – sanningen om din uppväxt” görs av och med komikern Jan Bylund och psykologen Mattias Lundberg. Det har blivit en stor succé under hösten och till våren fortsätter showen. Den 24 mars kommer de till Växjö konserthus.

– Det är väldigt roligt att föreställningen är så populär, och att så många vill ge mamma lite extra fokus. Därför har vi nu förlängt turnén så att fler ska kunna inse faktum - Mamma Ljuger, säger Jan Bylund.

Humorföreställningen Mamma Ljuger beskrivs som en underhållande uppgörelse med duons barndom och uppväxt, där mammas vardagslögner som ”Om man inte väntar med att bada en timme efter man ätit får man kramp”, ”Man ska inte gå ut med blött hår”, och ”Rostat bröd är bra om man har magsjuka” står i centrum.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons