GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hundratals nya covidfall – men färre på sjukhus

Kronoberg • Publicerad 13 januari 2022
.
.Foto: ERIK SIMANDER

Det senaste dygnet har 328 nya fall av covid-19 inrapporterats till Region Kronoberg. Samtidigt har tre patienter som varit inlagda fått lämna sjukhuset.

I skrivande stund vårdas tolv personer på länets två sjukhus. Fyra av dem är på iva.

Kronoberg närmar sig 30 000 fall av covid-19 under pandemin. Hittills har 28 654 fall konstaterats och 328 personer har avlidit.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.