Annons

Hyllad succéshow avslutar i Växjö

Växjö • Publicerad 2 januari 2020
Foto: Niklas Palmklint

År 2012 var artisten, föreläsaren och inspiratören Axel Schylström inblandad i en olycka som brännskadade honom kraftigt. Han lämnades svårt ärrad för livet men har trots motgångar uppfyllt sina drömmar. Han har synts i både Idol och Melodifestivalen.

Axel Schylström har skrivit om sin osannolika resa från sjuksängen till rampljuset i den självbiografiska motivationsboken ”BRÄND”. I föreställningsshowen med samma namn bjuder han på starka självbiografiska historier, livsviktig mental träning och avskalad live-musik.

Annons

Inspirationsshowen har hyllats och turnerat runt om över 30 städer. Nu åker showen på sin tredje och sista turné. Turnéavslutningen sker på Palladium i Växjö den 4 april nästa år. Det blir också en hemlig gästartist som gästar showen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons